×

DOMOV

O MENI

TRGOVINA

HIPNOZA

HORMONI

ZOBOZDRAVSTVO

ESTETIKA

KONTAKT

O MENI

Sem Pia Hrovat, dr. dent. med.

Svojo pot sem po končani osnovni šoli nadaljevala na Gimnaziji Bežigrad. Po štirih letih odličnega uspeha in mature z odliko sem se vpisala na Medicinsko fakulteto v Ljubljani, smer dentalna medicina, kjer sem leta 2018 tudi diplomirala.

Že kot študentka sem bila željna novega znanja, vedno me je zanimalo še nekaj več. Od nekdaj sem želela k obravnavi pacientov pristopati celostno. Na podlagi tega sem se pod okriljem Društva za medicinsko hipnozo Slovenije in prof. Pajntarja že od četrtega letnika dalje izobraževala na področju medicinske hipnoze. Marca leta 2018 sem izobraževanje uspešno zaključila in pridobila naziv terapevtka medicinske hipnoze.Po končani diplomi sem se odločila, da svoje znanje obogatim z dodatnim izobraževanjem o hormonih in anti-age medicini. V bruseljski šoli svetovno priznanega dr. Therryja Hertogha sem zaključila podiplomski študij na temo hormonov in anti-age medicine. To je eno izmed področij, na katerih temelji prihodnost; ima ogromno potenciala in vsekakor odpira mnoge strokovne debate.Zdravje in dobro počutje v lastnem telesu sodita med najpomembnejše stvari v življenju. Z najnovejšimi napredki sodobne medicine pa se lahko tudi staramo počasi in izgledamo lepo. To področje me še posebno zanima, zato sem se odločila, da bom svojim pacientom pomagala tudi v tej smeri. Svoje znanje sem tako dodatno izpolnjevala in ga še vedno širim tudi na področju estetske medicine.Zakaj bi imeli samo lep nasmeh, če lahko sijete celostno?

Specialistka na področju

Že tekom študija na Medicinski fakulteti smer dentalna medicina v Ljubljani sem pridobila naziv terapevtka medicinske hipnoze pod vodstvom prof. dr. Panjtarja in pri Društva za medicinsko hipnozo Slovenije. Po končani diplomi sem se odločila, da svoje znanje obogatim z dodatnim izobraževanjem o medicini življenskega sloga, hormonskem ravnovesju in anti-age medicini. V bruseljski šoli svetovno priznanega dr. Therryja Hertogha sem zaključila podiplomski študij na temo hormonskega ravnovesja in anti-age medicine.

Zobozdravstva

Medicinske hiponoze

Estetike

Svetovanja življenskega sloga

Hormonskega ravnovesja

Kaj menijo naše stranke?

Hvala Pia za tvoje besede, ki vsakič znova pobožajo mojo dušo. Hvaležna sem da imamo v Sloveniji nekoga, ki se je izobrazil na področju medicinske hipnoze.

Sara (Rakek)

Kontaktirajte me

Pia Hrovat, dr. dent. med.

Ukmarjeva 6 (blok A, pritličje)

1000 Ljubljana

Imate vprašanje? Pišite mi.

Hvala

!

Uspešno ste poslali sporočilo. Odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep pozdrav

,

Nasmeh Zdravju